dd_buitenverf20220616114557.webp

Buitenverf van Decokay Design

Zo nu en dan heeft de buitenboel een verfbeurt nodig. Met de buitenverf van Decokay Design is de ondergrond voor jaren beschermd voor een scherpe prijs.

Op zoek naar de beste buitenverf?

Bestel het in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Decokay Design heeft drie soorten buitenverf: grondverf, hoogglans verf en halfglans systeemverf.

Grondverf
Grondverf is de basis van je verfklus. Een goede basis betekent dat het eindresultaat ook mooier wordt. De grondverf gebruik je op onbehandelde delen, waar nog geen verf op zit.
Deze verf kan worden gebruikt op onbehandeld hout.
 
Hoogglans verf
Zoals de naam al zegt, is deze verf mooi glanzend en glad, waardoor hij makkelijk te reinigen is en weinig vuil aantrekt. Deze terpentine verf is gemaakt op basis van elastisch alkydhars. Eenvoudig te verwerken en indien nodig, te verdunnen met terpentine. Hoogglans is het meest duurzaam voor buiten. Wil je een strakke afwerking, dan kies je hoogglans. Een voorwaarde is wel dat de ondergrond goed afgewerkt moet zijn, want je ziet elke kuiltje, krasje en kiertje bij hoogglans.
Hoogglans verf kan worden gebruikt op ondergronden zoals hout, metaal en kunststof, zowel binnen als buiten of in vochtige ruimtes.

Halfglans systeemverf
Dit is een bijzonder duurzame, dekkende systeemverf voor buiten met een fraaie halfglans op basis van elastische alkydhars. Het éénpotsysteem zorgt ervoor dat u met hetzelfde blik kunt gronden en aflakken. Een verf die garant staat voor een hoge buitenduurzaamheid, vochtregulerende werking en een uitstekende vloeiing en dekking.
Deze verf is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en voorbehandeld metaal, maar kan evengoed gebruikt worden voor bestaand schilderwerk op kozijnen, deuren enzovoort.

Alle verfsoorten zijn in elke kleur te mengen.

Net iets te weinig verf gekocht? Maak dan niet het hele blik leeg, maar laat wat over. Meng vervolgens het nieuw gekochte blik met de oude verf om kleurverschil op het te verven oppervlak te voorkomen.

Deel dit artikel

De buitenboel opknappen?

Ontvang persoonlijk advies in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay