bonaparte_vincent_tapijt20220829151524.webp

Bonaparte tapijt is kwaliteit op de vloer

Bonaparte levert kwaliteitstapijt in het hogere segment. Mooie materialen en een goed kleurenpalet zijn inherent aan het label. Het merk wordt net als Desso en Parade vertegenwoordigd door Tarkett.

Wie voor tapijt gaat, wil over het algemeen ook echt kwaliteit hebben. Geen dertien in een dozijn vloerbedekking - die bovendien maar een korte levensduur beschoren is. Wie voor kwaliteit gaat, komt vanzelf uit bij de betere én bovendien trendy tapijtmerken zoals Bonaparte.

Het merk staat voor expressiviteit. Kortom, het tapijt mag gezien worden. Of dat nu met een opvallende gekrulde, gesneden pool is, of door een spot-on kleur statement te maken en zelfs (ja, het mag weer!) een patroon of print… Wat dacht je van een hip vintage-, honingraat-, craquelé-, of mozaïek dessin? Vind je vloerbedekking in de hele woonkamer wat teveel? Laat dan een karpet  op maat maken.

Lees je vooral ook eens in op de voordelen van ‘Airmaster’, een tapijt van Bonaparte dat ingenieus de lucht zuivert. Handig voor mensen die last hebben van huisstofmijt. (Waarvoor vloerbedekking overigens beter is dan een gladde, harde vloer.)

Zoals vaker bij high-end merken, kun je alleen terecht bij geselecteerde dealers. Bonaparte tapijt is verkrijgbaar bij de betere interieurinrichter, ofwel het hogere segment interieurwinkel/ textiel- en woonwinkel, waar kennis van zaken een belangrijke rol speelt. Decokay dus!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay