welke_vloer_voor_industriele_look20200709163528.webp

Stoere vloeren voor industrieel interieur

In een industriële woonstijl past een vloer van beton of hout. Liefst met nerven en knoesten en een verweerd uiterlijk. Je wil het immers de look and feel van een oude fabriek of voormalig pakhuis geven.

Een strakke gietvloer of toch een wit geolied visgraat parket? Het kan allebei in een industriële woonsfeer. Het gaat erom dat de vloer robuust is of een doorleefd uiterlijk heeft. Met een betonnen gietvloer in wit, grijs of antraciet heb je een koele basis die je met een (vintage) vloerkleed weer wat warmte geeft. Overigens zijn vinyl en pvc vloeren ook in betonlook verkrijgbaar. En je kunt ook aan de slag met speciale betonlook coating. Daarmee schilder je de bestaande vloer gewoon over. 

Met een robuuste houten vloer, die tevens van pvc of laminaat kan zijn, start je met een warme uitstraling. Daar passen meubels met een stalen onderstel en witte muren dan weer mooi bij. Het gaat dus om de juiste balans tussen kil en warm, zonder aan de industriële sfeer in te boeten. En of je nu echt beton of een betonlook vloer neemt, maakt niet uit. Zo lang je het verder rustig houdt wat betreft meubels en kleuren, zit je goed. Niet volstouwen dus die vloer!

Geniet optimaal van je mooie vloer en geef hem de ruimte.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
17:30
17:30
17:30
17:30
17:30
16:00

Jouw Decokay